2

Perhaps making a comeback!!!

Assalamualaikum....

wow impress tak dah setahun tak hupdate blog... impress kejadahnya.. ohoiii
sekarang aku yang biol nak guna blog nie...Well nanti i try make it habit at least boleh luahkan aper yg terpendam or sekurang2nya mengurang kan semak di otak tak gitu...

Nama pon dah setahun tentu lah banyak benda yang berlakukan... hoping for the best.. Insyallah...

tengah bosan nie sebab kebetulan takde keje plak so nak membuang masa lah nie...
mari buang masa mari ...mari...mari....

Nak cerita pasal aper erk...
Oklah... Disebabkan dah lama sangat dah tak bercerita mari kita start dengan yer saya sudah mencecah umur 30 tahun seperti biasa soalan lazim akan sentiasa ditanya oleh saudara mara..."BILA NAK KAWEN' nak kata tak nak kawen tipulah kot... tapi entah lah ... perhaps takde org yg boleh break my wall yet...  izzit wrong to memilih , or i dah terlepas peluang untuk memilih so sekarang adalah waktu untuk menerima jer...

I'm not complaining for being single it just that sometimes i need someone shoulder to cry on for 24 hours. And of coz i have my lovely sister PLUSTICK .. to cry on ... and thank god for giving me to knowing them in this life.

By da way ... saya bersyukur , Alhamdulilah...

 my life...

2 comments:

suezen said...

oooo so sweet...u always hv plustick..no worry... haha....well...enjoy the single time while u can~_~

Put Dianas Addnan said...

huhuhu so kalo xnk serabut2 otak tu sila blogging yer... Plustick always luv u dear :D

Post a Comment

Back to Top