2

iphone ku sayang.....

Salam..



Hanphone kebangaaan saya..masih setia saya tahu....


Haiiii... semangat bagai bagi hal padahal hati berkecamuk...haih....
bukan memilih cuma2  berkira.. eh betul ker aku berkira..sejak bila hahahahahaha...
aperpun nak cerita nie pasal hp kesayangan aku nie... dah buat peragai diva dier dah...
memilh2 kabel charger plak ...haihh lah.. dulu elok jer sopan santun dier .... tapi sekarang tidak lagi... sekian....

Tapi saya faham mungkin kerana sekarang zaman dah terlalu advance utk hanphone kuno i nie.. (mood sedih) mungkin aplikasi yang di install berat.... kot (positif) tak .... jadi battery cepat drain so kena selalu charge pastuh..charge plak memilih jawapannyer aper...hmm pikirlah sendiri....

 generasi iphone .....
  


Well iphone pon sebenarnya dah banyak genarasi but i keep postponed nak upgrade sebab i prefer design dier yg curvy tuh compare yg square sikit nie... biasalah ikut tuan ..EH hauahuahauahua....

yang paling abang sekali genarasi dah pon launch cuma blom sampai malaysia jer....kan...eh silap dah sampai pon dah tgk pon kat Low yat hari tuh kebetulan heuheuehue......(ye kebetulan sangat) hahahahah.. Nie haa kat bawah nie  abg besar kawasan ....

iphone 5S


iphone 5C


Orang kata sabar itu separuh dari iman... sesungguhnya keiman ku di uji, Bersyukur kerana disayangi semoga aku lebih tabah amin... (Jom muhasabah diri )


p/s sila simpan duit.....

2 comments:

suezen said...

sila berjimat. Bali menunggu..sekian

Put Dianas Addnan said...

xyah beli la hp dulu... tgu da abis rosak br beli... simpan duit la g bercuti :D

Post a Comment

Back to Top