2

oh Lumix.. Oh lumix...

Olla....

kacak tak...kacak kan well harga pon kacak jugak jah... punya lama tak hupdate pasal camera nie hambik ko dah GF6, dulu frontier dier GF,GF2...ini adelah kerana saya malas nak bawak dslr yg gabak tuh.. kerana compact yg comel nie mmberikan impact yg sama cam dslr.. tapi kalo nak buat job .. tak dapat jek bro!.. kena Dslr gak...la kan..



Biasalah manusia sentiasa nak yang baru kan  hueheueh tp kesian sony t7 ku tuh dh berkurun tak beraksi ...

reason nak hupdate sbb nak kembalikan keyakinan nak tangkap gamba  utk job ,.... haah alasan lebih lor... kui..kui... nnt lah jah pikirkan  hehehheheh... maklumlah sekarang nie dah mula blaja jadi kedekut.  Insyallah untuk masa depan hendaknya.... Amin..


P/s : rindu nak camwhore senanya... hmmmm

2 comments:

suezen said...

hahahahahha.....beli2...bwk g bali jommmm

Put Dianas Addnan said...

beli ni jgn x beli!!! nnt kat bali xde la bateri hp abis cepat :P

Post a Comment

Back to Top