7

Alamak Encik Polis....gulp!!

ehehehehhehe...well gelak dulu sebelom bg korang gelak...hari khamis lepas aku gie job photography kat bagan lalang nagn kawan aku amir..dah settle job kat hotel Seri malaysia tuh...kita org pn carik ah tempat nak melantak..sambil 2 nakbuat keje nnt, maklum lah pagi lagi dah ader kat sana so aper agik jalan2 lah tengok pantai jap hirup udara segar jap....so dah rileks, kita round - round area sepang ah . then masa on the wat tuh nampak kapal terbang lalu...

Aper lagi tercetuslah idea si amir kata jom tangkap gamba kapal terbang nak tak?...aku pon kata jom jom ..wee seronok n teruja...rasanya...Jam lebih kurang dalam kol 11 lebih masa tuh matahari pon dah naik asebab pagi tadi hujan so awan memang tengah cun sangat ah masa tuh .

Well kereta pon dah di paking tinggal tunggu kapal terbang nak mendarat jer..Nak di jadikan cerita kita org punyer teruja nak tangkap gamba kapal terbang tu ..sampai sanggup panjang tiang a.k.a tempat yg kira tinggi skit ah ... dekat situ... well banyak ah jugak kapal terbang yg lalu masa tuh..so we are so excited....TIBA - TIBA kuang..kuang..kuang..ader kereta polis bagi signal ler...dangan pantas ah kami pon turun lah heuehueheuheu...aper lagi :

(Berdialog bersama polis ..hahahahh)

Polis: Ic cik?
aku/amir:
:) (Bg ler aper agik)
Polis: Dari mana Nie?
Aku/amir:
nakhoda ../ pandan
Polis :
Tangkap gambar utk aper nie...?
Aku/amir:
Takde raper , encik sajer koleksi .
Polis:
Tak boleh tangkap gambar kat sini bahaya.
Aku/amir:
maaf cik , tak tahu..
Polis:
Dulu ramai gak org datang sini siap berkhemah semua, tuh yg kami tutup pintu ni , bahaya.
Aku/amir:Terima kasih encik. Maaf yer encik

Aduh hambik ko kan dah kena tegur aper agik dah kena tuh cabut ah ........lawak..lawak..nie semua gara2 kapal terbang punyer gambo ler nie..... hmm nie ler skit gamba dier...

7 comments:

kimimycat said...

heheh..len kali..kenyit2 la mate kat abang pulis tuh..heheh.. ;p

Myra said...

hehhehehhehhe.. kelakar la mama nih. Mesti cuak time tu.

azza azwar said...

cool experience la beb... haha

Ira Azeera said...

hahhahahahaha.. ap daa.. tu arr.. lupe diri..

suezensuzanna said...

isk isk..padan muke

mamamia said...

hahahahahahha..kenangan

putdianas said...

sure ko tgh beriye2 panjat time tu kan... hahahha da terbyg da, mesti ko penuh gaya, mutu, keunggulan time tu ;P

Post a Comment

Back to Top