3

Sungguh aku di duga...


assalamualaikum...wbrt..
hai peeps... well hari nie mood biasa sajer tak gembira pon, sekarang nie bulan posa kan so kita kena banyak bersabar.Nak cerita kisah sedih nie entah kenapa aku selalu di duga di bulan yang mulia ini, mungkin tuhan masih sayangkan aku dan selalu bagi pertunjuk pada umatnya agar sentiasa beringat.Dugaan hari ini(hari ke-8 puasa) is my cermin kete kena pecah n barang2 ku di curi.mmg dugaan sangat.. tapi nak buat camner pasrah jer lah. nasib baik dier pecah jer dier tak curi kete skali kalo tak nangis ahhhh....
Pada ramadan 2009 yang lalu aku diduga juga, ibu pergi meninggalkan kami pada hari sebelum puasa, itu aku rasa dugaan agak besar buat diri aku hilang satu2nya tempat bergantung dan mengadu nasib...(pada tanggal 21 nnt genap satahun mak tinggalkan kitaorg.)al - fatihah buat ibu...
Pada ramadan 1999( 10 hari lagi nak raya) aku di duga buat kali pertama pemergian ayah disaat orang bergembira sakan menunggu tiba nyer syawal. al- fatihah buat ayah

Sesungguh nya dugaan itu semua amat berat untuk di terima tapi tapi aku redha, mungkin ader hikmah di sebaliknya.

well aperpon has nak mohon maaf kat korang yg baca blog nie kalo ader salah silap erk n selamat berpuasa jangan tinggal posa k.

peace...

3 comments:

dD Fabulous | sitekateki said...

kak has, banyakan sabar ye...dugaan tuhan nie ade hikmah dan ganjaranya...

suezen said...

betul ckp DD tuh...mesti ader ganjaran tuk org yg bersabar....tp betul2 kuang ajo laaa org yg pecah cermin tuh..kalau dpt..kiter potong2 tgn dia..buat bbq:P

Ira Azeera said...

saba ye syg :)
things happened for a reason..

Post a Comment

Back to Top