4

Menjawap tag ira...


Mende ni diambil dari forwarded email.
Dikatakan kajian ini dibuat oleh seorang pakar motivasi yg femes emes..
Aku letak bulan jun je... sbb klu nk letak sume, x muatt laaa... hehehhe...
So, pada sesape yg lahir bln jun, jom kite check, mende2 ni reflect kat korg ke x?...n ira tag me for doing this so let see...jeng..jeng..jeng...

JUN a.k.a gemini


*Berfikiran jauh & berwawasan.
+yes, kenkadang samapi pikir jauh sangat sampai lupa aper yg penting for the time being

*Mudah ditawan kerana sikap baik.
+baik? baikke ...? tapi ader lah gak org kata saya nie..baik tapi cuba jadiyg terbaik
*Berperangai lemah lembut.
+ hmm not me...

*Mudah berubah sikap, perangai, idea dan mood.
+teramat TEPAT gitu....

*Idea yang terlalu banyak di kepala.
+betol sampai semau pon tak dapat nak di sampai kan...

*Bersikap sensitif.
+hmm sedikit betol

*Mempunyai pemikiran yang aktif (sentiasa berfikir).
+ishh mana tau nie...suke memikir kengkadang perkara yg remeh..

*Sukar melakukan sesuatu dengan segera.
+depends

*Bersikap suka menangguh-nangguh.
+huish mana tau nie...


*Bersikap terlalu memilih & mahukan yang terbaik.

+BETUL... tapi, xla terlalu memilih...well, sume org mahukan yg terbaik untuk diri masing2 kan... ;)(yg nie ayat ira)...saya sokong 100%

*Cepat marah & cepat sejuk.
+tepat...bak kata org dolo2 marah2 sayang...hueheuheuh

*Suka bercakap & berdebat.
+yup...tuh ler mesti org menyampah dengar kan..tak reti nak diam..

*Suka buat lawak & bergurau.
+mestilah...lives without jokes boring beb...

*Otaknya cerdas berangan-angan.
+hahahhaahha.... betul betul betul...betul betul tuh

*Mudah berkawan & pandai berkawan.
+ta kenkawan saya kata saya peramah ..yer lah kot..saya nie senang di dampingi betol ker.ahaks...

*orang yang sangat tertib.
+tak jugak...

*Pandai mempamerkan sikap.
+sikit2 boleh ler...

*Mudah kecil hati.
+haah betol

*Mudah kena selsema.
+betol2

*Suka berkemas.
+bolehlah tapi ader time lah

*Cepat rasa bosan.
+sangat tepat....


*Sikap terlalu memilih & cerewet.
+memilih yes cerewet tuh kurang lah.. i ok jer aper...hahahhahah

*Kurang mempamerkan perasaan.
+selalu jer pamer sampai kenkadang org bukan perasan pon hahahhaahahah

*Lambat untuk sembuh apabila terluka hati.
+depends on the situation lew....

*Suka pada barang yang berjenama.
+suke!!

*Mudah menjadi eksekutif.
+ntah... tgh wondering lagi nie..> betol lah ira aku pon tgh wonder gak nie

*Kedegilan yang tidak terkawal.
+hahahha saya mmg degil tak caya tanya kengkawan dan family saya....

*Sesiapa yang memuji, dianggap musuh. Siapa yang menegur dianggap kawan.
+betol tapi mula2 tuh cam sentap gak ah tapi..no pobem people learn through mistake right...

4 comments:

suezensuzanna said...

heh....hehehe...not bad...tag for february takde ke

mamamia said...

tuh kena mintak kak cik ira yer

Ira Azeera said...

hehhe.. bagus2.. pasni, leh la men tag lg.. ;)

mamamia said...

buleh22 hheuehuheue

Post a Comment

Back to Top