3

selamat hari raya aidiladha


Assalamualaikum....

Selamat menyambut hari raya haji buat semua umat islam dimana jua anda berada.
Selalunya raya haji nie lebih meriah disambut di kelantan berbanding kawasan lain tapi tak kisah lah kan janji raya....Usually orang kat town nie mengambik kesempatan tuk bercuti atau berjalan2.

well raya haji tahun ni tak tau nak pie mana we all tak decide pon , abg ajak balik kg atau lepak sg buloh umah makcik kami, tapi selalu pon kalo mama ader dulu pon usually tak der gie mana pon selalu pon aku berdua nagn mama jer lepak umah..tak pon kita org gie shopping. yup lucky right abg ajak jenjalan myb dieer nak isi kekosongan kot.

tahun nie tak tau lah berapa ekor lembo tumbang...kengkadang jer ader unta....lombu...semua kena sembelih....hmm ..Kawasan korang brapa ekor lombu tumbang.....

best ker tgk lombo kena sembilh masa kecik ader ah dah besar pon ader gak tapi bile tgk lelama muka lombu tuh cam sadis jer baik tak yah tgk kang kesian tak leh plak makan daging lombu tuh kang ....siapa yg rugi ...mereke dan keluarga mereka jugak..isk..isk..isk... k lah nak cuba tido...nite,,,

waalaikumsalam.

raya haji tahun nie jatuh jumaat waa..mesti berpusu org balik kg...yahoo...kl kosong.....

3 comments:

putdianas said...

kalo borink2 meh lepak dgn aku kt shah Alam... so Selamat Hari Raya Aidiladha gk kt ko & Family k :D

Azza Azwar said...

selamat hari raye beb....!!!
kalo bosan2...roger2 la ajak karok...hihihih

suezensuzanna said...

hehehe..rodger2 k kalo bosan ~_~...selamar ari raye aidil adha jugak

Post a Comment

Back to Top