2

Weekend xtvt.....

yelop.....pe khabar...everybody...kekehkehehe..ntah sebenarnya tak tau nak tulis aper , tapi tgh ader mood nak bercakap ...hmmm amik ko hari nie aku retak kan meja kaca hahahahah..padan muka aku......bosan ah asyik sedih ..tapi bosan jugak sebab aku tak betol2 happy pon...well hidup masih terumbang ambing...tgh berusaha utk stabill kan balik ..somehow my will not strong enough..llalallalalallala.....boring....penat ahh dgr cerita sedih....

well skrg kita cerita pasal aper usually aku buat weekend...atau pon hari2 aku pon weekend kan rasenya hahahhahahahahah.....sebba tak keje agik,.....miaahah...

usually bila weekend me n plustick suke buat plan mengejut..sebab we all like to be around each other so kitaorg kengkadang akan berjalan2 merantau membawa hati yg berkecamuk...gitu kah ..haah lyaan kan jer..

macam hari tuh kita org pie mlaka melawat iera.....di rumahnya.....best ,, walaupon sekejap...dont worry nnt kita repeatk...ajak ramai sikit bg runtuh buaian nnt...best woo umah iera dekat nagn pantai..n lokasi tuh layan giler....best2 utk berinspirasi gitu.....

kami



kami di tepi pantai


kami di rumah ira....

kekekeke...best tak mmg ah best ..then sambung plak ker umbai konon nyer sebb mmg lapar tahap gaban then....tak jadi sebabb tak jumpa kekekekk even pakai gps...kehekehhe....


tuh semua bulan 10 , tapi bulan 11 nyer so far baru 2 weekjer kan then first week tuh ader job so tak gie mana2..yg luar kawasan.. tapi sepatutnya 2nd week tuh ke pd konon nyer last2 cancel jadi kami ker ulu yam.....jalan jer..ekekekek..mknnan byk tak terhingga ....hahah tapi padan muka sebab hari hujan...tapi mmg best pone....






layan sudey..kekekekek..gamba curi dari lat n am....

2 comments:

suezensuzanna said...

hehehhee....pergi merantau membawa hati yg berkecamuk ehh...sape lah yg berkecamuk tuh kan.. muahahahahh

lat'z said...

curik.... ptt mcm pernah nmpk

Post a Comment

Back to Top