7

dah sampai masa.

halooo ....
well from da title korang rasa aku story mory pasal aper... cuba ah teka cepat ahh....~~
hahahah takder aper lah samo o samo things in life .... u cant xpect much in ur life right what come around always come around....
Masa untuk berubah atau masa untuk terima perubahan .. semua bergamtung pada masa yang kita beri.. bukan tak nak tapi keadaan memaksa .. tapi smlm my frend cakap "masalah akan selalu jer datang tapi kita kena pikirkan diri kita sendiri gak" hmm ntah i cant say alot ... bcoz i dont know
what will happen next.. i just hoping its happen for da best .....

7 comments:

mamamia said...

coment skit sue kata tak leh

putdianas said...

ni tgh try comment ni.... hr tu i pon xley comment blog u.... xp

suezen said...

ahaks....ahakkksss.....betul laaaa x leh komen..blog ila pun x leh komen:D

pelan2 kayuh k.has..come on..chill slalu:D

suezen said...

yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dh boleh komen!!!!

:tone.....pergh...siap letak icon2 lagi

mamamia said...

weeee its come with da design ah iela nyer tak bleh comment hmmm nnt i tgk...

Ira said...

prev entry mmg xleh dikomen.. nyampah.. penat taip pepanjang.. cets..

adakah gamba itu menunjukkan sesuatu yg tersirat??? :L

mamamia said...

huhuhuhu.... mana ader i just love da song so much... :P

Post a Comment

Back to Top