3

2 down 9 to go..gambate...

ola....
what a fun weekend, bulan nie penuh jer xtiviti tiap2 minggu ader jer agenda yang besar2.., nie baru minggu kedua , i dah menghadiri dua majlis pertunangan plustick..bgus, i suke mmbz kan diri, tapi sedih tak dapat datang majlis another plustick girl yang getting married last friday.

1st week majlis lily di kuala selangor , biasalah mesti tido sana baru layan...heuehuehuhe, suke suasana kat sana.


nie lilly cantik bukan.....
ops gamba terkecil sowi...heuheuehuehuehu


2nd week umah ira plak nie plak sebab ader pantai dekat nagn umah ader buaian besar best...dengan angin sepoi2.. bahasa, meniup di sekelilingku . eceheecceh...



dan semestinya yang paling best xtvt tangkap gambar sampai penat..n over dari kami.heuhuehueh..

well as u all know 'da plusticks' terdiri dari 11 owg kan, so 2 dah berkahwin 9 lagi yang blom tukar status, so ...thats what it is. heuehueheu, tunggu kan yang selebnbihnya akan datang. amin...

we all juga tengah xpecting our 1st plustick junior. wee tak sabar nak tunggu anak diela plak...we aku plak yang terlebiih seronokk nie.....

3 comments:

Ira Azeera said...

i like.... :)

suezensuzanna said...

i like too:)

mamamia said...

ekekekekkek,, i like it treee...

Post a Comment

Back to Top