serabut datang lagi....

salam dari ku

bukan pinta ku jadi bergini tapi its still happen, kekanan aku terluka ke kiri pon aku cedera... so nangis ah n buat aper yg aku suke ader lah penawar tapi its still not gonna cure my pains. n hurts....sometimes sampai satu tahap aku dah jadi malas nak amik tahu semua hal sekeliling..bila aku menghilang ramai yg risokan aku , tapi ..aku buntu...sedih tak yah cakap ah dah mmg tak terkata....

Mungkin betol kata mak dulu..., if i dont work hardly i might not get it....sekarang nie kesabaran aku selalu di uji, nak mengadu kat sapa makcik ? kakak? abang? kawan?... yang terbaik hanya kepadaNYA...

1 comments:

suezensuzanna said...

yes...yang terbaik hanya padaNya

Post a Comment

Back to Top