2

kisah hari isnin....

hai uols., well nak jadikan cerita hari nie , kaki gatal nak pakai wedges ku yang lama tuh...utk ker opis so aper agik..sarung ah...dengan anggun nyer wah gitu.Skrg nie aku g keje naik train so eveything ok until....tgh nak naik escalator kat teminal putra , aku rasa wedges aku lain macam jer...skali tgk hambik ko satu tali tercabut..takper2 ok kot nnt boleh agk nie...so rasa cam stabil agik so terus kan jugak lah sebab dah lambat kan...

Masa dah time, so sampai ler kat stesen bangsar saya pon turun ah then jalan ah kaki , nak pie opis...mula2 okies agik dah lebih kurang 5 minit jalan lagi rasa lain macam .....aik macam tapak kasut nie tertangal ...was2 lagi tuh then terus jer jalan this time mmg confirm aduh malang siot hari isnin nasib baik ah dah nak sampai opis ...disaster kot, " bayangkan lah wedges dah takder tapak, dah macam org giler rasanya." haih malu siot.

Dah ah masa tuh ader org jalan sekali ngan aku sebab , dier tanya mana jalan riong tuh....arghhhh malu mak mana nak cover line nie.....uwaaaa.... kantoi.

p/s: moral of the story kalo nak pakai kasut @wedges yg dah lama tak pakai tuh sila check dulu yer kestabilan nyer.Try lasak2 dulu kat umah sebelom mula kan hari anda....

lupa nak bawak camera tadi gamba akan ku upload nnt layanz...

2 comments:

Ira Azeera said...

huahuahuhauahu...
hahhaahhah.. klaka2.. =p

uwie said...

ayooooo.....apa dehhhhhhhhh

Post a Comment

Back to Top